Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрита першість Тячівської ДЮСШ

Відкрита першість Тячівської ДЮСШ

З 24 по 30 квітня 2017 року на тенісних  кортах в місті Тячів проходитиме Національний турнір ФТУ з тенісу 1-ї категорії серед юнаків і дівчат до 16 років та Регіональний турнір з тенісу серед юнаків і дівчат до 10,12 і 14 років. Відкриття  24 квітня о 10 годині.

10:57 24.04.2017

Відбулася зустріч в.о. начальника  ДПІ у Тячівському районі Ігоря  Ороса  з керівниками органів місцевого самоврядування Тячівського району

Відбулася зустріч в.о. начальника ДПІ у Тячівському районі Ігоря Ороса з керівниками органів місцевого самоврядування Тячівського району

На переконання в.о. начальника  ДПІ у Тячівському районі Ігоря  Ороса, співпраця податківців з керівниками органів місцевого самоврядування надає можливість ще більше порозумітись з платниками податків та громадянами міста і району. Вони, в першу чергу, є надійними помічниками в роботі з  громадянами та платниками податків.

15:04 20.04.2017

Сердечно вітаю жителів Тячівської міської об’єднаної територіальної громади всіх релігійних конфесій із світлим Христовим Воскресінням!

Сердечно вітаю жителів Тячівської міської об’єднаної територіальної громади всіх релігійних конфесій із світлим Христовим Воскресінням!

Світле і величне свято Христового Воскресіння вкотре зустрічає нас теплом, несе радість і спокій у наші душі та затишок у наші родини. Великдень дає сили для світлих перетворень, віри у добре та краще майбутнє. Надихаючись могутньою ідеєю вічного життя, не забуваємо, що всі наші кроки, вчинки, слова і думки – це сходинки тієї дороги, що веде нас до Добра та Любові.

19:33 14.04.2017

ДИВО-ПИСАНКА 2017

ДИВО-ПИСАНКА 2017

Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Є багато свят, які люблять зустрічати українці, але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.

15:35 12.04.2017

У Тячеві стартувала великодня виставка у галерії Ш.Голлоші

У Тячеві стартувала великодня виставка у галерії Ш.Голлоші

  Сьогодні, 11 квітня відбулося офіційне відкриття VI районної виставки писанок, крашанок "Писанка-мальованка". Майже усі школи, будинки культури та бібліотеки взяли участь у створенні справжнього настрою великодніх свят: писанки - крашанки, вишиті рушники та привітна атмосфера. На виставці зібрано великодню атрибутику з усіх куточків району.    Як зазначив начальник відділу культури В. Гудак, виставка триватиме і в післявеликодній період.

15:43 11.04.2017

07 квітня 2017 відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

07 квітня 2017 відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

07 квітня 2017 відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради, яке провів в.о. міського голови І.Я.Клебан. На розгляд та обговорення присутніх представлено наступні питання:

15:48 10.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь