A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможця для розміщення у поточному році тимчасово вільних коштів місцевого бюджету

Дата: 23.02.2016 17:37
Кількість переглядів: 1248

         З метою забезпечення можливості розміщення у 2016 році тимчасово вільних коштів місцевого бюджету Тячівської міської ради на вкладних (депозитних) рахунках у банках, відповідно до вимог діючої По-станови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 №6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках (зі змінами, внесеними згідно постанови Кабміну України №444 від 30.06 2015), п.6 рішення ІІІ сесії VІІ скликання від 24 грудня 2015 року №119 «Про бюджет Тячівської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2016 рік» сесія вирішила надати право в межах поточного бюджетного періоду здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів.

       Для забезпечення виконання вимог та дотримання процедури конкурсу, прийнято рішення виконавчого комітету Тячівської міської ради від 26 січня 2016 року №24 «Про створення конкурсної комісії з визначення переможця для розміщення у 2016 році тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на вкладних (депозитних) рахунках та затвердження положення про умови їх розміщення». З приводу вирішення цього питання новостворена конкурсна комісія 16 лютого засідала у Тячівській мерії. До складу комісії увійшли: голова комісії – перший заступник міського голови І.Я. Клебан; заступник голови – заступник міського голови з питань виконавчих органів ради, депутат міської ради Т.С. Мийсарош; секретар комісії – начальник відділу правового забезпечення та контролю діяльності міської ради В.І. Візічканич; члени – заступник начальника-начальник відділу доходів фінансового управління Тячівської РДА Н.І. Євреш, начальник відділу бюджетних надходжень, видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління Дер-жавного казначейства у Тячівському районі ГУДКСУ в Закарпатській області М.Є.Королльова, секретар Тячівської міської ради І.І. Крічфалушій, інспектор ДПІ у Тячівському районі, депутат міської ради І.Ф. Феєр, завідувач фінансово-господарським відділом міської ради Г.І. Яринич.

Фото без опису

       Як зауважив Тіберій Мийсарош, згідно рядувимог та критерій Кабміном визначено три банки, котрі взмозі надавати такі послуги – АТ «Ощадбанк», АТ «Укрексімбанк» та АБ «УКРГАЗБАНК». Оскільки останнього на території міста Тячів немає, міською радою було надіслано листи-запити щодо подання своїх пропозицій іншим двом установам. На засіданні конкурсної комісії Тіберієм Степановичем було озвучено всі пропозиції, і членами комісії обговорено всі за і «проти». Під час обговорення Іван Клебан наголосив, що Тячівське відділення АТ «Ощадбанк» запропонувало вищу процентну ставку, а саме – 18,75% проти 18,00%, що пропонує відділення АТ «Укрексімбанк». Тому шляхом голосування, одноголосно було вирішено запропонувати Тячівському міському голові укласти договір банківського вкладу (депозиту) з установою банку в м. Тячів – Тячівським територіально-відокремленим безбалансовим відділенням ТВБВ 10006/0143 філії Закарпатського обласного управління АТ «Ощадбанк» ПАТ «Державний ощадний банк України»

Маріанна Айтай-Іванчова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь